Zoek
Sluit dit zoekvak.

butlerz.nl

Even voorstellen

Jaap van 't Hof

Ik ben Jaap van ’t Hof en ben al jaren in de weer met het maken en onderhouden van websites. In de jaren ’90 was ik al bezig met internet. Daarbij fascineerde mij het  dat je allerlei informatie met de hele wereld kan delen in een luttele seconde. Ik heb de eerste internet websites in een rap tempo zien veranderen van een paar simpele regels tekst in mooie strakke designs. En websites die veranderen continue heb ik geleerd. De gedachte die daar achter zit heeft altijd een verhaal. Jouw verhaal in combinatie met mijn creativiteit en ervaring wil ik daar graag aan toe voegen.

Naast mijn werk als webdesigner werk ik al ruime tijd voor de grootste bloemenveiling in de wereld. Hier heb ik van alles geleerd over Logistiek & Supply Chain, maar ook over de commerciële kant van ondernemen en het managen van mensen en projecten. 

Omdat ik mijn creative kant volledig te kunnen benutten  en ik online vaak op websites stuitte waarvan ik dacht dat het zoveel beter zou kunnen ben ik me in de corona-periode gaan omscholen.

Ik heb de opleiding HBO Webdesign, Social Media en Online Marketing inmiddels afgerond en volg nu ook de HBO opleiding UX-design. Inmiddels weet ik zoveel meer van webdesign en de marketing achter een website. Dit heeft geleid tot diverse opdrachten van ondernemers en organisaties die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor hun een website te bouwen. Ik hoop dat jij de volgende ondernemer bent die met mij in zee wil gaan.